снимка: ФейсбукОбщо трима са пострадалите в кастрофата в района на

...
снимка: ФейсбукОбщо трима са пострадалите в кастрофата в района на
Коментари Харесай

Няма опасност за живота на ранените вчера в катастрофата на пътя Варна - Бургас

снимка: Facebook

Общо трима са потърпевшите в кастрофата в региона на Харамията, само че и тримата са отвън заплаха и са освободени за домащно лекуване. Това оповестиха през днешния ден от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи - Варна.

Както " Петел " заяви, вчера около 07:30 часа, на пътя Варна - Бургас, лидерът на«Фиат» А.П. (20 г.) от Белослав, по време на придвижването си, губи надзор, навлиза напълно в лентата за насрещно придвижване и блъска л.а. «Опел», който се движи там. Вследствие на случая са потърпевши трима мъже, пътуващи във втория автомобил – двама на 45 година и един на 46 година, тримата от с. Детелина. По-сериoзна контузия е получил един от 45-годишните мъже, който е освободен за домашно лекуване с фрактура на лява ключица. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Пак през вчерашния ден, към 08:00 часа, на Автомагистрала «Хемус», преди отбивката за гр. Добрич, в посока Шумен, лидерът на «Тойота» Ж.Ж. (49 г.) от Варна, заради придвижване с несъобразена скорост, губи надзор и се блъска в бетонно затруднение и дърво. Вследствие на случая мъжът получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен, без заплаха за живота. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР