снимка: Фейсбук/Искам да стане пределно ясно на всички българи, че

...
снимка: Фейсбук/Искам да стане пределно ясно на всички българи, че
Коментари Харесай

Стела Николова, ДБ: Да е ясно на всички българи, отиваме на трети избори заради егото на ИТН

снимка: Фейсбук/

" Искам да стане пределно ясно на всички българи, че отиваме на 3- ти парламентарни избори тази година единствено, поради егото и ината на хората от Има Такъв Народ, които не желаят да има постоянно държавно управление въпреки и за 6 месеца! ", това написа в коментар във Facebook варненската депутатка от Демократична България Стела Николова. Тя прави просто пресмятане, което демонстрира, че болшинство е допустимо и с него могат да се създадат законодателни промени, които да трансформират мястото на прокуратурата и да я трансфорат в институция, която работи в интерес на жителите. Ето какво написа Николова:

" Сега, дано уточним!

При трети мандат, трябваше да се водят договаряния сред:

ИТН- 65 депутати

ДБ- 34 депутати

Българска социалистическа партия - 36 депутати

ИБГНИ- 13 депутати

Всичко: 148 депутати

Ако бе реализирано документално съглашение, стратегия и допустим за всички състав на държавно управление, за какви плаващи болшинства приказват от Има Такъв Народ?

Искам да стане пределно ясно на всички българи, че отиваме на 3- ти парламентарни избори тази година единствено, поради егото и ината на хората от Има Такъв Народ, които не желаят да има постоянно държавно управление въпреки и за 6 месеца!

При идващ парламент със същата настройка какво ще вършат Има Такъв Народ? Пак ще оферират кабинет на малцинството?

Има потребност от незабавни законодателни промени. Прокуратурата действително не работи за обществото, а за задкулисието, а от Има Такъв Народ, които заявяват, че са против Гешев, се опровергават с дейностите си, като оставят задкулисието в безвремието на неналичието на парламент.

Къде и на кого да предадат всички папки със престъпления, които откриха от служебния кабинет?

Та Гешев се самосезирал за побоя над протестиращи едвам оня ден, въпреки че знаем, че надали Прокуратурата не е виждала този запис по - рано.

На какво разчитат от Има Такъв Народ? Българският народ да гласоподава за тях, с цел да има държавно управление?

А за какво да не гласоподава за Демократична България? "

 

 



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР