Снимка: Фейсбук/Бойко БорисовМинистър-председателят Бойко Борисов излиза от карантината, след като

...
Снимка: Фейсбук/Бойко БорисовМинистър-председателят Бойко Борисов излиза от карантината, след като
Коментари Харесай

Бойко Борисов излиза от карантината, след като е дал втори отрицателен тест за Ковид

Снимка: Фейсбук/Бойко Борисов

Министър-председателят Бойко Борисов излиза от карантината, откакто е дал втори негативен тест за Ковид. Така той през днешния ден ще може да се срещне онлайн с колекгата си от Северна Македония Зоран Заев. Това разгласи в ефира на Българска национална телевизия вицепремиерът Екатерина Захариева.

Първоначално срещата със Заев трябваше да се организира онлайн. " Двамата министър председатели ще приказват във връзка с отворените въпроси, само че не бих споделила, че наличието му е обвързвано с напълно по процеса на присъединение ", уточни тя.

Борисов и Заев ще бъдат през днешния ден съдомакини на срещата на върха на страните от Берлинския развой. Това е първото по рода си председателство от две страни  и за първи път две страни от района са съпредседатели. Целта на този развой е да сближи страните от района. Приоритетите на процеса са стопанска система и съгласуваност, добросъседство и сигурност, съобщи Захариева. Това, което през днешния ден ще подпишат водачите на страните от Западните Балкани, е триумф за това председателство.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР