снимка БулфотоЗа пореден път, подобно на фалшивите новини и на

...
снимка БулфотоЗа пореден път, подобно на фалшивите новини и на
Коментари Харесай

ВОЛЯ: Социолози да не обиждат българите по примера на Иво Христов от БСП

снимка Булфото

За следващ път, сходно на подправените вести и на вести, които национална телевизия призна, че си измисля, поръчкови социолози се пробват да внушават, че българите са „ дебили ”, както безочливо ги назова народен представител от Българска социалистическа партия. Уж желаят смяна, пък още веднъж щели да си изберат същите партии. Протестиращите се борят против корупцията, обаче социолозите настояват, че старите партии, затънали в такива схеми, отново са най-харесвани. Дори такива, които хората изгониха от властта преди три и преди седем години!

Това се показва в позиция на партия " ВОЛЯ ", изпратена до медиите, съобщи actualno.com .

Ето какво гласи още тя:

" Кой лъже тогава?! Със сигурност не е народът!

Факт е, че ВОЛЯ е единствената партия, определена в българския Парламент за последните 30, а и години преди този момент, която не е забъркана в корупционни кавги! Нещо повече - водачът ни Веселин Марешки беше първият, който не на думи, а с каузи самичък се изправи против най-големия обир –цените на горивата. Той постоянно е бил с народа и му е помагал да живее по-добре.

За по-малко от месец, повече от 150 000 застанаха зад ВОЛЯ в новата ни идея - безвъзмездни медикаменти за пенсионери над 65 –годишна възраст и за деца и възпитаници до  четвърти клас, както и на половина платени медикаменти за възпитаници от пети до осми клас.  И всеки ден стотици българи не престават да се причисляват към нас в тази борба!

При такава мощна поддръжка за ВОЛЯ, социолози имат наглостта да настояват, че българите още веднъж ще предпочетат остарели компрометирани лица, вместо почтени и честни родолюбци!

ВОЛЯ приканва всички българи да не позволяват да ги манипулират по толкоз обикновен метод, а да гледат кой какво действително е направил за тях!

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР