снимка БулфотоШофьор на автобус по линията на 148 във Варна

...
снимка БулфотоШофьор на автобус по линията на 148 във Варна
Коментари Харесай

Шофьор на автобус във Варна заклещи колелото на момиченце с врати

снимка Булфото

Шофьор на рейс по линията на 148 във Варна уплаши и възмути пасажерите си през вчерашния ден вечерта с държанието си, споделя

Момиче вижда идващия рейс по линия 148 към спирка " Почивка " от отсрещния тротоар и бегом пресича директно пред рейса и пред очите на водача. В момента, в който съумява да пресече и към този момент е пред вратите на рейса, водачът ги затваря и потегля. Девойката в този миг вижда собствен прочут с автомобил и моли той да я закара бързо до идната спирка, от където да успее да хване градското возило, с цел да се прибере вкъщи. 

Вече в рейса обаче, момичето става очевидец на още няколко обстановки, които провокират възмущението и на останалите пасажери. 

Момченце на към 10 години пътува с велосипеда си в същия рейс. Детето потегля да слиза на спирка " Тракия ". Дясното крило на вратата обаче блокира, момченцето стартира да я дърпа, с цел да я отвори, с цел да може да слезе. Вратата се отваря, детето потегля с колелото напред, при което водача затваря вратите и предната гума остава да стърчи на открито, а детето се бори да удържи колелото си. Пътниците крещят, с цел да спре лидерът рейса, само че той не реагира. Намесва се мъж, който със мощ съумява да издърпа колелото на малчугана назад в рейса и успокои изплашеното дете, което към този момент е пропуснало спирката си. 

Непукизмът на водача не свършва до тук. Възрастна жена се подготвя за слизане към този момент в регион " Младост ", само че до момента в който върви към вратата на рейса, с цел да слезе, водачът хлопва вратите под носа й. Пътничката натиска Стоп, само че вместо да спре, лидерът я поглежда с усмивка в огледалото и подвига плещи по този начин, като че ли нищо не зависи от него. 

Младата пътничка, която показа за обстановката изрази вяра, че въпросния лидер ще получи най-малкото забележка за безотговорното си държание, при което е рискувал сигурността на дете и е провокирал напрежение измежду пътуващите.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР