Снимка: БулфотоСелекционерът на националния отбор по футбол на България Георги

...
Снимка: БулфотоСелекционерът на националния отбор по футбол на България Георги
Коментари Харесай

Дерменджиев: Никой не може да ми реди състава, министър Кралев е сериозно подведен

Снимка: Булфото

Селекционерът на националния тим по футбол на България Георги Дерменджиев съобщи, че в никакъв случай не е допускал вмешателство в работа. Той отговори и на спортния министър Красен Кралев, който загатна, че мениджъри редят състава на Дерменджиев.

" В момента договорът ми тече и не беседвам с никого. В БФС ще решат какво ще се случи оттук насетне. За всеки треньор е чест да работи за националния тим без значение каква е ситуацията. Наясно съм каква е ситуацията с българския футбол. Искам да оставя някаква диря с това, което знам за футбола. Нека разсъждаваме вярно. Много добре знаете каква е ситуацията. В последния мач играхме без 11 полеви играчи и трима вратари. Вие сте спортни хора и знаете добре защо става въпрос ", написа Спортал.бг. 

" В моята кариера в никакъв случай не съм разрешавал да ми въздействат. Не съм се съобразявал с някое мнение. Искам това господин Министърът (Кралев) да го знае. Уважавам институцията Министър, справям се с това и мисля, че доста съществено са го подвели. Кажете ми кой от играчите е конвертируем за футбола отвън България, кои мениджъри са работили? Трябва да бъдем реалисти. Това е равнището ни. Има обвиняване, че има доста млади играчи, които не съм желал да взимам. Знаете доста добре, че тези млади играчи бяха ангажирани с младежкия народен тим. Имаше конфликти кои играчи да са с представителния тим и кои да са с младежкия. Аз взех решение, че е по-добре тези футболисти да играят за младежкия народен тим, тъй като имаше цели. Имам прекомерно доста почит към държавното управление. Ако някой желае да ми каже нещо, дано приказваме по различен метод, а не през медиите ". 

" Има неща, които би трябвало да се подобрят. Например методиката в школите. Ние сме доста изостанали научно от другите. Всяка подготовка е научно обоснована. В школите всеки един от играчите би трябвало да има самостоятелна картотека по какъв начин се развива. Не мога да кажа какво ще се случи, тъй като се чака Конгрес ". 

" Всички искаме да се получи и се стремим към това. Мисля, че жребият е на 7-и декември. Надявам се, че март месец ситуацията няма да бъде толкоз комплицирана и сложна. Играчите ще бъдат здрави и ще бъдат в интерес на треньора ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР