Подсъдимият за убийството на Димитър от Цалапица Рангел Бизюрев даде

...
Подсъдимият за убийството на Димитър от Цалапица Рангел Бизюрев даде
Коментари Харесай

Убиец и жертва в Цалапица си уговорили среща през социалните мрежи

Подсъдимият за убийството на Димитър от Цалапица Рангел Бизюрев даде пояснения пред съда в Пловдив, където стартира делото за тежкото закононарушение.

Пред правосъдния състав Рангел описа, че през обществените мрежи двамата с Димитър си уговорили среща след разменени обидни думи. На срещата Бизюрев отишъл с единия близнак - Борислав Динков.

Спорът сред младежите прераснал във физическа кавга и Бизюрев блъснал Димитър - 4 пъти в торса и веднъж в корема. Митко паднал и се блъснал в дърво, като споделил:

" Спри, доста неприятно ме удари ".

Според пъдсъдимия, Бизюрев и Динков си тръгнали с автомобила си, само че малко по-късно Рангел се върнал да ревизира положението на Митко и го разкрил неподвижен на към 20 метра на мястото на спора.

Бизюрев даде и в детайли изложение по какъв начин са изхвърлили телефона на Димитър, качили са тялото му в колата и са го заровили.

В началото на съвещанието близнаците Борислав и Валентин Динкови, които са упрекнати за помагачество при убийството, отхвърлиха да дават пояснения.

В залата следва да бъдат разпитани голям брой очевидци, измежду които младежи от селото, които са били наоколо до мястото, както и редица специалисти и психолози.

Междувременно близки и познати на Димитър Малинов организираха следващ митинг пред постройката на пловдивската прокуратура. Както е известно, убийството отприщи всеобщо неодобрение в цялата страна. Една от аргументите е точно, че близнаците са обвинени единствено като помагачи, а не като съучастници.

Днес стана ясно още, че Рангел Бизюрев е бил осъждан за владеене на опиати още когато е бил 20-годишен. Делото продължава и сега, заяви от мястото Българска национална телевизия.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР