Снимка БулфотоПозабравеният Валери Симеонов отново привлече вниманието върху себе си.Бойко

...
Снимка БулфотоПозабравеният Валери Симеонов отново привлече вниманието върху себе си.Бойко
Коментари Харесай

Симеонов: Бойко Рашков направи най-много за реформата в сектор Сигурност и срещу купуването на гласове

Снимка Булфото

Позабравеният Валери Симеонов още веднъж притегли вниманието върху себе си.

" Бойко Рашков направи най-вече за промяната в бранш " Сигурност " и против пазаруването на гласове, това би трябвало да се признае. Но би трябвало да обърне внимание на вота за Движение за права и свободи в области, където нямат електорат, да вземем за пример в Монтана. Там имаха 14%, които са купени цигански гласове ", сподели водачът на НФСБ Валери Симеонов пред Нова. 

Според него служебното държавно управление има триумфи, само че и пропуски. " То трябваше да се оправи с пандемията и там кабинетът се провали с гръм и тропот ", съобщи Симеонов. 

" Стотиците милиони на компании предплатено е безсрамие. Не съм знаел ", съобщи Симеонов за абсурда с раздаването на пари за градеж на автомагистрали без публични поръчки. " Не сме знаели нищо, тъй като тези схеми са се осъществили на 4 очи. Чувал съм, само че не съм вярвал, че нещата стават по този начин ", сподели водачът на НФСБ. 

Формацията води договаряния с партии за явяване на изборите, само че измежду тях не са Вътрешна македонска революционна организация, " Атака " и " Воля ", посочи той, написа eurocom.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР