Снимка БулфотоОсемнадесет години затвор при първоначален строг режим на изтърпяване

...
Снимка БулфотоОсемнадесет години затвор при първоначален строг режим на изтърпяване
Коментари Харесай

18 години затвор за бабата, умъртвила новородено си внуче

Снимка Булфото

Осемнадесет години затвор при първичен непоколебим режим на изтърпяване е постановил Пернишкият областен съд на Ваня Тодорова, приета за отговорна в умъртвяване на новородено. Това оповестиха от съда.

На 13 август 2017 година Тодорова изхвърлила от терасата на седмия етаж на жилището си в кв. " Тева " новороденото си внуче, заяви Българска телеграфна агенция.

``
реклама

Майката на бебето Симона Иванова е получила условна присъда - две години отнемане от независимост с 4-годишен изпитателен период.

Трагедията раздруса Перник, откакто изхвърленото момченце бе открито в тревата от съседи. Според аутопсията детето било малко недоносено, само че крепко и жезнеспособно. То е умряло от съчетана черепно-мозъчна и коремна контузия и строшаване на бедрените кости.

Новороденото е живяло 5-10 минути, проучване на белия му дроб открило, че е дишало. Присъдата предстои на обжалване и митинг пред Софийския апелативен съд.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР