Снимка БулфотоОпасен за движението по пътищата човек е арестуван от

...
Снимка БулфотоОпасен за движението по пътищата човек е арестуван от
Коментари Харесай

Задържаха шофьор, дрогиран с три вида наркотици, в столицата

Снимка Булфото

Опасен за придвижването по пътищата човек е задържан от полицията.

Дежурен прокурор при Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 36-годишен мъж, който е карал след приложимост на наркотични субстанции.

На 02.10.2021 година в гр. София, движейки се по ул. „ 5001 “ с автомобил марка „ Сеат “, Г.Б. бил спря от полицейски чиновници за инспекция, тъй като колата му криволичела по пътното платно. След изработен „ Дръгтест 500 “ е открито, че обвиненият е карал под въздействието на амфетамин, метамфетамин и бензодиазепин.

Г.Б. е упрекнат за закононарушение по член 34б, ал.3 от Наказателен кодекс. Наказанието, планувано в Наказателния кодекс за това закононарушение е „ отнемане от независимост “ от 1 до 3 години и санкция от 500 до 1500 лв.. Обвиняемият е осъждан за осъществени закононарушения при ръководство на МПС. Той е без шофьорска брошура.

Предвид правосъдното му минало и заплахата да се укрие и да извърши ново закононарушение, наблюдаващият прокурор е постановил задържането му за период до 72 часа.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на делото за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР