Снимка БулфотоНастоящата безпрецедентна ситуация изисква борба с всички налични ресурси

...
Снимка БулфотоНастоящата безпрецедентна ситуация изисква борба с всички налични ресурси
Коментари Харесай

Гешев иска замразяване на заплатите в съдебната власт до края на годината

Снимка Булфото

Настоящата невиждана обстановка изисква битка с всички налични запаси за ограничение разпространяването на болестта, водеща неизбежно до отрицателни стопански последствия, уверен е основният прокурор, пише  fakti.bg.

Главният прокурор Иван Гешев изиска от Прокурорската гилдия да предложи на Пленума на Висшия правосъден съвет налагането на мораториум до края на 2020 г. върху актуализирането на главните месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, на правосъдните чиновници в прокуратурата, както и да се дадат рекомендации на административните ръководители на органите на правосъдната власт за използването от магистрати и чиновници на платения годишен отпуск по време на изключителното състояние. Това оповестиха от прокуратурата.

" Разрастващата се пандемия от COVID-19 изисква вземането на всички нужни ограничения, както за запазване живота и здравето на хората, по този начин и за опазване на икономическата непоклатимост и качеството на живот в страната. Настоящата невиждана обстановка изисква битка с всички налични запаси за ограничение разпространяването на болестта, водеща неизбежно до отрицателни стопански последствия ", написа основният прокурор.

Гешев е на мнението, че осъществяването на ограниченията по време на изключителното състояние ще продължи да въздейства негативно върху осъществяването на бюджета и ще има за последица финансова неустойчивост във всички браншове, в това число и след преодоляване на опасността от пандемията.

" Обстоятелствата изискват от нас финансова дисциплинираност, вземане предвид с зародилите усложнения в бюджетната сфера и взаимност с българските жители в изискванията на изключителното състояние ", неотстъпчив е обвинител номер едно.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР