Снимка: БулфотоМихаил Билалов се превърна в печеливш коз и находка

...
Снимка: БулфотоМихаил Билалов се превърна в печеливш коз и находка
Коментари Харесай

Мишо Билалов изстреля БНТ на върха

Снимка: Булфото

Михаил Билалов се трансформира в печеливш коз и находка №1 за Българска национална телевизия в борбата на телевизията-майка за фенове и рейтинг с другите две огромни частни медии - Би Ти Ви и Нова, написа novini.bg.

Първият сезон на артиста като водещ на паметната интелектуална игра " Стани богат " потроши всички рейтинги на държавната медия, написа ПИК. Припомняме, че този април за пръв път шоуто потегли по Българска национална телевизия, откакто години наред вървеше по Нова тв.

Естествено рокадата на каналите, изискваше и рокада на водещите, като Билалов детронира от стола му Ники Кънчев, чийто облик от дълго време е обвързван с интригантския и унищожават всевъзможни полезности формат " ВИП Брадър ".

Тази вечер и на следващия ден вечер са последните две предавания на " Стани богат ", като от 14 юни играта ще отстъпи ефирното си време на футболните зрелища от Русия - мачовете от груповата фаза на Световното състезание, а след тях и четвъртфиналите, ще се играят по време на играта, която се завръща с втори сезон през септември.

На " Сан Стефано " са удивени от резултатите, които Мишо Билалов и " Стани богат " са постигнали единствено за два месеца. Източници на ПИК от Българска национална телевизия даже споделят, че сходни рейтингови индикатори каналът не е реализирал даже по време на другия си шлагер в последните години - кримката " Под прикритие ", в която артистът също взе участие с ролята на мафиота Петър Туджаров-Джаро. В Българска национална телевизия са изключително горди с триумфите на " Стани богат ", защото шоуто се излъчва всеки работен ден от 19 до 19:45 ч. на гърба на централните новинарски излъчвания на Нова и Би Ти Ви. Над 10 % от аудиторията на двете малките екрани са обърнали тил на черните новини и политически брътвежи, за сметка на воденото от Билалов предаване.

В малкия екран чакат рейтинговите индикатори на вторият сезон на " Стани богат " да скочат още повече поради турнето на Мишо Билалов из 16 града. По време на отпуската си от ефир, артистът ще има срещи със своите фенове от сцените на Драматичните театри в страната. Както ПИК към този момент писа, новият Мистър " Стани богат " ще гастролира с постановката " Разделям двойки по домовете " на Младежкия спектакъл. Лятната и по-облекчена смеха на Българска национална телевизия ще продължи до 9 септември, разкриха още пред ПИК от медията, което значи, че феновете на Билалов ще го гледат още веднъж в " Стани богат " след тази дата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР