Снимка: БулфотоКогато бяха създадени мутрите, БСП участваха във властта. Това

...
Снимка: БулфотоКогато бяха създадени мутрите, БСП участваха във властта. Това
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Преструктурирахме МВР, за да можем да хващаме мутрите при управлението на БСП

Снимка: Булфото

Когато бяха основани мутрите, Българска социалистическа партия участваха във властта. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на брифинг в Народното заседание по отношение на дебатите по вота на съмнение, информира организация „ Фокус “.

„ Когато има спор, той може да бъде потребен, както за ръководещите, по този начин и за опозицията “, разяснява Цветанов.

По думите му ГЕРБ няма по какъв начин да не помнят всичко, което е било до 2009 година „ Понеже в претекстовете се написа за основаване на мутри. Кога беше основана ГЕРБ като партия? А по кое време бяха основани по този начин наречените общи групировки? Точно, когато Българска социалистическа партия имаха присъединяване в ръководството на страната “, разяснява Цветанов. Той напомни, че през 2008 – 2009 година Министерство на вътрешните работи е толерирало и създавало условия групите да действат дейно. „ Това беше, тъй като тъкмо в техния управнически мандат, те бяха закрили ГДБОП и я бяха трансферирали като малко звено в Националната полиция.

„ Ако погледнете каква беше статистиката при приемането на изпълнителната власт 2009 година – имахме 18 отвличания, 19-ото стана септември 2009 година и декември беше арестувана и наказана цялата незаконна група. Някой не помни ли или Българска социалистическа партия не помни какво се случва с групата „ Килърите “, добави Цветанов. Той съобщи, че ГЕРБ е структурирала системата по този начин, че да може да хващат незаконни групи. „ Никой обаче не приказва по тази тематика,защото те считат, че там би трябвало да има бели петна. Някой приказва ли за контрабандата и арестуваните количества “, уточни ръководителят на ПГ на ГЕРБ. „ Просто искахте да няма логичен спор, тъй като няма какво да покажете. Когато приказваме за пътна сигурност, по 1080 и 1100 индивида загиваха по пътищата на България. Както сподели министър Радев 2012 година стигнахме 600, което значи, че има систематичен метод “, добави Цветанов и обърна внимание, че ГЕРБ е дала опция да бъдат подготвени служители на реда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР