Снимка: БулфотоКметът на община Чупрене Ваньо Костин и съпругата му

...
Снимка: БулфотоКметът на община Чупрене Ваньо Костин и съпругата му
Коментари Харесай

Задържаха кмета на Чупрене и съпругата му

Снимка: Булфото

Кметът на община Чупрене Ваньо Костин и брачната половинка му са арестувани за 24 часа вследствие на взаимна акция на Специализираната прокуратура и Комисията за противопоставяне на корупцията, написа novini.bg.

През целия ден постройката на общината беше затворена за жители. Там са провеждани разпити на очевидци.

Досъдебното произвеждане на Специализираната прокуратура в действителност е формирано през ноември предходната година въз основа на данни за противозаконни дейности на Костин по продажбата на общински земи на сдружения, които са свързани с негови родственици.

Въпросните земи са в територията на бъдещия ски комплекс " Миджур ", чието създаване наоколо до Чупрене следва, оповестиха от БНР.

Действията по следствието се правят от спецпрокуратурата и Антикорупционната организация (КПКОНПИ), които са подкрепени от чиновници на Дирекция „ Жандармерия “ в Министерство на вътрешните работи.

Досъдебното произвеждане на Специализираната прокуратура е формирано през ноември 2018 година въз основа на данни за противозаконни дейности на Костин по продажба на общински земи на сдружения, свързани с негови роднини (баща, майка, брат, съпруга). Въпросните земи попадат в територията на бъдещия ски комплекс „ Миджур “, чието създаване наоколо до Чупрене следва.

Извършват се претърсвания, изземвания и разпити на очевидци.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР