Автомобил на НСО, в който е пътувал съпредседателят на ПП

...
Автомобил на НСО, в който е пътувал съпредседателят на ПП
Коментари Харесай

Смазани до неузнаваемост: Мъж е загинал в катастрофата с колата на Кирил Петков

Автомобил на НСО, в който е пътувал съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков, е аварирал край Аксаково до Варна. Това стана ясно от обява във фейсбук страницата на " Продължаваме Промяната ".

Днес в 17,30 часа на входа на Аксаково катастрофира автомобил на НСО, в който се е возил съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков. Катастрофата е породена от ненадейно изскочил автомобил от път без преимущество ", оповестяват от партията. " В автомобила са се возили мъж и жена на възраст над 60 години. Полиция е пристигнала незабавно, има потърпевши ", допълват от Политическа партия. Кирил Петков не е потърпевш, нито водачът от НСО, обясниха от Националната работа за защита. Според информацията, с която досега разполага службата, автомобилът на възрастните хора е лишил преимущество на колата, в която е бил Петков, написа Българска телеграфна агенция.

Полиция е пристигнала незабавно, има потърпевши.  Шофьорът от НСО също е ранен. Пострадали са и двамата души в другата кола. Образувало се е запушване в посока Добрич. Шофьорът на аудито, което е лишило преимуществото на джипа на Кирил Петков, е умрял, заяви БНР като се базира на информация от пожарната. Щети има и по двата автомобила.

Автомобилът, с който се е возил Кирил Петков, е нарушавал ограничаването на скоростта, което в този сектор е 60 км/ч, настояват в обществените медии очевидци. Пиарът на " Продължаваме промяната " Найо Тицин също е взел участие в злополуката, той се е возил с Петков в колата на НСО. Той популяризира фотография в обществените мрежи. Като някогашен министър-председател Кирил Петков има право да употребява превоз от Националната работа за защита в продължение на 4 години. Охраната му обаче бе снета. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР