Снимка БулфотоБуря от шеги и закачки предизвика съобщението на лидера

...
Снимка БулфотоБуря от шеги и закачки предизвика съобщението на лидера
Коментари Харесай

Промените в конституцията минават в шеги и закачки - Нинова занесе папката от Цветанов на Пучдемон

Снимка Булфото

Буря от смешки и закачки провокира известието на водача на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, че досието, в която се събират подписи за измененията в конституцията, към момента се намира в водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, само че тя не е подписала настояването, научи Пик.

Това накара наблюдаващите да разпитват червени депутати за какво Нинова бави подписа си в случай, че на съботния пленум на Националния съвет на партията получи мандат да постави парафира настояването. Те обаче не знаеха какво се случва.

Неведението породи мнения, че най-вероятно Нинова, която е на съвещание на Социалистическия интернационал в Барселона, е взела досието за промени в конституцията, с цел да я даде на Каталуния и може би персонално да намери Пучдемон, на който да я връчи. Забележката, че може би ще би трябвало да го търси в пандиза получи отговора, че Българска социалистическа партия има опит с общуването на тамошните жители по време на предизборните акции.

След тези майтапи е явно обаче след завръщането си от интернационалния конгрес водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ще би трябвало да подходи съществено и или да подпише настояванията на ГЕРБ за промени в главния закон, или да върне досието непокътната.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР