Снимка Булфото, архивУправляващите в лицето на групата на Обединени патриоти

...
Снимка Булфото, архивУправляващите в лицето на групата на Обединени патриоти
Коментари Харесай

Директно от Народното събрание! Първи коментари за оставката на Цветанов

Снимка Булфото, списък

Управляващите в лицето на групата на Обединени патриоти съоблщиха, че съгласно тях, Бойко Борисов, като водач на ГЕРБ и министър ръководител, цели да разчисти партията си с оставката на Цветан Цветанов, предава Канал 3 непосредствено от Народното събрание. 

Също по този начин от Българска социалистическа партия, които се завърнаха в Парламента след 3-месечно неявяване разясниха, че следите от Апартаментгейт по този метод няма по какъв начин да се заличат. 

Движение за права и свободи останаха неутрални. 

``
реклама

" Всеки един български политик може да реши по кое време да напусне политиката. Явно министър председателят търси изчестване на партията от лица, които уронват нейния имидж. Явно се търси смяна поради упованията на хората. " - Искрен Веселинов - обединени патриоти.

" Няма по какъв начин с премахването на Цветан Цветанов от политиката ГЕРБ да си извоюват по този начин мечтаната амнистия, за която бленуват от нощта на изборите. Победата не значи амнистия, хората не са не запомнили. ", сподели Александър Симов - Българска социалистическа партия. 

Хамид Хамид Движение за права и свободи: " Няма да разясняваме вътрешните работи на една партия, това си е работа на самите партии. Нас ни интересува Движение за права и свободи. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР