Снимка Булфото, архивСпад в цената на петрола. Горивото поевтиня със

...
Снимка Булфото, архивСпад в цената на петрола. Горивото поевтиня със
Коментари Харесай

Петролът със 7% надолу

Снимка Булфото, списък

Спад в цената на петрола. Горивото поевтиня със 7% по време на търговията в понеделник, отбелязвайки максимален ценови спад от март насам, откакто групата " ОПЕК + " се споразумя да увеличи последователно производството, съобщи

Това предизвика нова опасения, обвързваните с предлагането на черното злато, на фона на растящите коронавирусни инфекции в редица страни, което възобнови опасенията, свързани с потреблението на нефт.

Фючърсите на петрола Брент поевтиняха с близо 6,8% към 68,60 $ за барела, а тези на американския лек недопечен нефт WTI - със 7,3% към 66,30 за барел.

Солидният ценови спад с над 5 $ за барел в границите на деня беше вследствие на решението през уикенда на групата " ОПЕК + " да усили от август до края на 2021 година на доставките на нефт в международен проект с общо 2 млн. барела дневно (по 400 хиляди барела месечно), откакто все още петролният картел продължава да лимитира производството си с 5,8 млн. барела на ден.

В същото време възходящите случаи на коронавирусната зараза в редица страни, основно поради разновидността Делта, възобновяват опасенията, свързани с петролното ползване в бъдеще.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР