Снимка Булфото, архивКирил Домусчиев избухна за тока:Разбойници години наред манипулират

...
Снимка Булфото, архивКирил Домусчиев избухна за тока:Разбойници години наред манипулират
Коментари Харесай

Домусчиев избухна: Енергийната мафия си пълни джоба за сметка на индустрията и на домакинствата

Снимка Булфото, списък

Кирил Домусчиев избухна за тока:

" Разбойници години наред манипулират пазара на ток и енергийната мафия си цялостни джоба за сметка на промишлеността и на семействата. Това написа ръководителят на КРИБ Кирил Домусчиев в ядосан пост във Facebook. И разгласи: " Колеги, И за на следващия ден сме с най-скъпия ток! С близо 50% по-скъп от тържищата в Германия и Франция! " Днес работодателите бяха на среща при премиера Стефан Янев за цената на тока, само че след диалога обявиха, че не са удовлетворени от чутото, желаеха оставките на министъра на енергетиката и екипа му, както и на управлението на БЕХ. Четирите организации на работодателите обявиха, че готвят митинги

Ето целия пост на Кирил Домусчиев, представен от:

Колеги,

И за на следващия ден сме с най-скъпия ток! С близо 50% по-скъп от тържищата в Германия и Франция! Така ще е до момента в който управлението на ТЕЦ2 пуска блокове, само че не на цялостен потенциал, и държи постоянно 3 или 4 блока в " планов " ремонт. Тези разбойници години наред манипулират пазара и енергийната мафия си цялостни джоба за сметка на промишлеността и на семействата.

В това време частни тецове работят на цялостен потенциал (при тях ги няма плановите поправки на средата на лятото). ЕСО към този момент години наред се мотаят с присъединението ни към Западна Европа (Защо да си купуваме ток от Германия?), само че за сметка на това бързаха да подпишат присъединение с Гърция (Защо Италия си откри причина да отсрочи присъединението си с Гърция?!).

И освен това работодателите документално ги предупредихме. Това, в случай че не е безхаберие и корупция в тежка форма, то какво е?! А министърът на енергетиката, на който никой не му запомни името, къде е? Или му е комплицирано да вдене, или…

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР