Снимка БлицПрезидентът Румен Радев беше домакин на прием по случай

...
Снимка БлицПрезидентът Румен Радев беше домакин на прием по случай
Коментари Харесай

Президентът Румен Радев даде първия си прием за 3 март

Снимка Блиц

Президентът Румен Радев беше хазаин на банкет по случай националния празник на България 3 март и 140 години от Освобождението на страната ни, съобщи " Блиц ".

В наличието на политици, военни, дипломати и представители на културния хайлайф президента акцентира ролята на страните, които са взели участие в българското освободително дело. Това е връх, който ние изкачихме след епохи на битки, премеждия и доста жертви. Този връх ни изпълва с горделивост и национално достолепие. Но този връх ни дава самочувствие за още нещо – ние не бяхме сами. С нас бяха воините на доста нации ”, сподели Румен Радев и  акцентира, че за България през днешния ден мирът и добросъседството са от основно значение.



„ Ние, българите, постоянно ще останем признателни на всяка една капка пролята кръв от всички, които се сражаваха са свободата на България. Ние помним своята история, само че ние през днешния ден гледаме напред в бъдещето. Бъдеще, в което желаеме мир добросъседство и другарство. Затова желая особено да се обърна към представителите на дипломатическите задачи и да ви благодаря за вашето съдействие, за взаимоотношението ви с българската страна, която поставя големи старания този мир добросъседство и другарство да станат факт “, сподели той На приема първата дама Деси Радева блесна с нов, по-рус цвят на косата и блестящ тоалет в петролено зелено и нежна дантела. Вицепрезидентът Илияна Йотова бе избрала същия стайлинг. Роклята й бе в сходен цвят и още веднъж с дантели. 
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР