Снимка Александра МаркарянИнспектори от общината са влезли на проверка в

...
Снимка Александра МаркарянИнспектори от общината са влезли на проверка в
Коментари Харесай

Инспектори влязоха на проверка на терасата на Пламен Георгиев

Снимка Александра Маркарян
Инспектори от общината са влезнали на инспекция в жилището на ръководителя на КПКОНПИ Пламен Георгиев, заяви bTV, като се базира на кметството на регион " Слатина ".

``
реклама

Георгиев е обезпечил достъп на инспекторите до терасата на жилището си, с цел да бъде тествано до каква степен са законни постройките върху нея. Очаква се инспекцията да отнеме до две седмици.

Проверката идва откакто в общественото пространство бе публикувана информацията, че на покривната тераса към жилището на Георгиев има в допълнение издигнато барбекю, сауна и чардаци. В същото време терасата е към общите елементи на постройката, само че достъп до нея има единствено от жилището на шефа на КПКОНПИ.

Преди дни районният кмет Наталия Стоянова заяви, че в общината са знаели от 2012 година, че на терасата-покрив има постройки без нужните документи, само че предходният притежател на жилището не е обезпечил достъп на инспекторите и инспекцията се е провалила.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР