Смело можем да заявим, че и новата есенно-зимна колекция на

...
Смело можем да заявим, че и новата есенно-зимна колекция на
Коментари Харесай

Изживей своята фантазия с Lisca

Смело можем да заявим, че и новата есенно-зимна сбирка на Lisca – Lisca Fashion е въплъщение на модерното бягство от действителността.

 Колекцията Lisca Selection есен/зима 2022 ни подарява с изискани, висококачествени модели, смели кройки и разнородни цветови комбинации – за самоизразяване, водено от фантазията.

Актуалните стилни усещания на обичания бранд резервират класическия мекушав и в същото време грациозен контур, само че го пречупват през призмата на ярки принтове, друга сила и опцията за основаване на мечтани визии.

Макар всеки детайл в сбирката да споделя своя лична история, те са взаимносвързани и основават съвършен баланс сред преследването на трендове и трайното определяне на ежедневни модели в дрешника ни.

 Следвай стилните трендове с Lisca AW 2022

Така че изборът е напълно ваш. Неоромантизъм, който се слива с цифровата природа? Супер, тъй като тъкмо той чества увереността, женствеността и съпътстващата ги характерност със смели флорални принтове, максималистични акценти и идеален баланс сред новото и добре познатото. Или може би дантелено долни дрехи с впечатляващи бродерии и удобен контур? О, или ще се спрете на лекия памук, който наподобява семпло, изчистено, само че вечно ще промени визиите ви за улеснение и жанр? Yes, please.

 Класическите визии в сбирка Lisca Fashion са модифицирани посредством ярки цветни щампи, дантели или бродерии, комбинирани с голям брой декоративни детайли. Многофункционалното долни дрехи на Lisca е уместно както за клуб, по този начин и за основаването на по-небрежен външен тип.

Ярките цветове основават позитивен прилив на сила и оптимизъм. А блестящите светлини притеглят вниманието, трансформирайки главните и на пръв взор обикновени визии в мощно въздействащи такива.

Lisca Fashion още веднъж предлага изискано женско долни дрехи, matching styles, модерно облекло за свободното време, прекарано у дома, както и всевъзможни ready-to-wear оферти, в които се влюбваме от половин взор.

Иначе казано, преди малко постигнахме забавния и, признаваме, сложен баланс сред свежите сезонни шлагери и безконечните женствени класики.

 Специално употребяваните цветове с естествени кафяви нотки, нежни тонове на синьо и нефритено зелено, ни придвижват въображаемо през сезоните. 

А до 30.11 (или до привършване на количествата) към всеки закупен комплект от сбирка есен/зима 2022 получавате подарък – комплект бикини.

Вижте всички горещи оферти на liscashop.bg.

 Леките стилове с провокативна бистрота излъчват изтънченост, като в същото време не не помнят удоволствието от носенето на съвършено вталени кройки.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР