Смартфоните вече са съществена част от нашето ежедневие особено когато

...
Смартфоните вече са съществена част от нашето ежедневие особено когато
Коментари Харесай

Най-малката камера с 0,96-инчов дисплей: MiniCa тежи само 17 грама и се побира в джоба ви

Смартфоните към този момент са основна част от нашето всекидневие изключително когато желаеме да запечатаме обичани моменти. Много хора считат, че техният смарт телефон е най-хубавият портативен фотоапарат.

А знаете ли, че най-малката съществуваща камера не е част от нито един смарт телефон? Представяме ви MiniCa, най-малката и лека камера в света.

MiniCa: дребна, само че мощна камера

Ако имате потребност от портативна и лека камера, почти с размерите на AirPods, този артикул е тъкмо за вас. MiniCa е дребна камера, която тежи единствено 17 грама и е с размери 40x47x36 мм. Това я прави най-малката и лека камера в света.

Но не позволявайте на дребния  размер да ви заблуди – тя има всичко, от което се нуждаете, с цел да заснемете невероятни фотоси.

MiniCa разполага с 0,96-инчов екран, който ви разрешава да виждате картината, преди да я запечатате в спомен. Освен това записва видеоклипове с разграничителна дарба 1920×1080 пиксела и прави фотоси с разграничителна дарба 3760×2128.

Най-малката и лека камера в света има 180mAh батерия, която може да издържи до 60 минути с едно зареждане. Предлага се с читател на microSD карти, тъй че можете елементарно да трансферирате вашите фотоси и видеоклипове на вашия компютър.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР