Устройството може да се използва както като смартфон, така и

...
Устройството може да се използва както като смартфон, така и
Коментари Харесай

MIAD 01: смартфон за аудиофили с вграден ЦАП и 4,4 мм аудио конектор

Устройството може да се употребява както като смарт телефон, по този начин и като същински плейър.

Производителят на аудиооборудване Moondrop показа първия си смарт телефон в историята – MIAD 01. Това е неповторимо устройство, защото може да се употребява като портативен плейър за слушане на Hi-Fi аудио. Тази опция се дължи на двата вградени Cirrus Logic MasterHIFI DAC (цифрово-аналогов преобразувател) с LDO стабилизатор на напрежението.

В основата на смарт телефона е процесорът MediaTek Dimensity 7050, работещ на периодичност до 2,6 GHz, в който за графиката дава отговор контролерът Mali-G68 MC4. Той е допълнен от 12 GB LPDDR4x RAM и 256 GB вградена памет вид UFS 3.1. Последната може да бъде разширена до 2 TB посредством microSD карта.

Информацията се демонстрира на 6,67-инчов AMOLED екран с разграничителна дарба 2460 × 1080 пиксела, периодичност на освежаване 120 Hz и ШИМ ръководство на яркостта на подсветката до 1920 Hz. Под екрана е подложен скенерът за пръстови отпечатъци. На предния панел е ситуирана 32-мегапикселова предна камера. Основата камера е композиция от основен оптичен датчик с разграничителна дарба 64 MP и спомагателен с резолюция 2 MP.

Капацитетът на вградената батерия е общоприетите за актуалните смарт телефони 5000 mA⋅h. Тя поддържа 33 W мощ на зареждане. Слушалките или портативните високоговорители могат да бъдат свързани благодарение на 3,5 мм и 4,4 мм жакове. Устройството обезпечава динамичен обсег до 132 dB, има съответствие сигнал/шум (SNR) до 117 dB и поддържа SB/AAC/LDAC кодеците. Разработчиците настояват също, че има дигитален надзор на силата на звука със 100 равнища.

Новият смарт телефон работи с операционната система Android 13. При закупуването му потребителите ще открият мобилното приложение Moondrop Audio Centre. То е предопределено за работа с аудио наличието.

Смартфонът за аудиофили MIAD 01 се продава при цена $399.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР