Смарт устройствата на българската компания официално вече са част от

...
Смарт устройствата на българската компания официално вече са част от
Коментари Харесай

Български смарт устройства в датската образователна система

Смарт устройствата на българската компания публично към този момент са част от образованието за електротехници в няколко от най-реномираните датски университети и учебни заведения. Денис Далгаард, индивидът зад триумфа на Алтерко в Дания, споделя стъпките зад това достижение, което съгласно него е единствено началото. В проектите на компанията влиза още по-тясното съдействие с просветителни институции във всички скандинавски страни . А това е неоспорим триумф за Алтерко, който има шанса да подреди българската IoT компания измежду най-предпочитаните марки за интелигентни устройства в Европа и най-желаните работодатели.

Светът от дълго време навлезе в ерата на умните устройства. От години в общественото пространство се дискутира тематиката за свързаността и автоматизацията на всеки развой от нашето всекидневие. Индустрия 4.0 е тук и занапред разпростира своите необятни благоприятни условия, а една българска компания форсира тези процеси. Разработването и производството на новаторски IoT устройства не е лека задача, само че от Алтерко са разкрили вярната рецепта да дават на своите клиенти по целия свят качествени и конкурентни артикули.

Българският софтуерен холдинг Алтерко има повече от 20 години опит в областта на ИТ и телекомуникациите и е една от най-динамично разрастващите се европейски IoT компании. Водещият бранд на компанията – Shelly, предлага високотехнологични устройства за автоматизация на домове и офиси, които се конфигурират в електрическата система и дават обещание повишение на енергийната успеваемост и оптимизация на разноските за електричество и отопление. Ръстът на приходите единствено за 9-месечието на тази година на марката е 55% по отношение на същия интервал на предходната година. В безспорни цифри триумфът на Shelly се показва в над 7 млн. продадени устройства в над 100 страни. Всичко това води със себе си и огромното самопризнание за Алтерко, които през 2021 година станаха първата българска компания с акции на Франкфуртската фондова борса.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР