Смарт часовникът получава и новата функция на Apple, наречена двойно

...
Смарт часовникът получава и новата функция на Apple, наречена двойно
Коментари Харесай

Apple представи Apple Watch Ultra 2 с нов по-бърз чип S9, нов Ultra Wideband чип и най-яркия дисплей досега

Смарт часовникът получава и новата функционалност на Apple, наречена " двойно допиране "

Емил Василев преди 50 секунди 0 Сподели

Най-четени

ТелефониСветослав Димитров - 13:15 | 08.09.2023

Ето коя функционалност разрежда смарт телефона 5 пъти по-бързо, съгласно специалистите

АвтомобилиДаниел Десподов - 9:41 | 08.09.2023

Нов пробив: в Германия сътвориха ултракомпактен електродвигател без непрекъснати магнити съвършен за електрическите автомобили (видео)

IT НовиниДаниел Десподов - 10:23 | 11.09.2023

Тази област се развива доста бързо – компанията Mahle създаде „ идеалният “ електродвигател (видео)

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Apple Watch Ultra 2 получава първото си огромно усъвършенстване. Apple показа Watch Ultra 2 за 799 $ – първата актуализация за часовника от най-голям клас, предопределен за рискови спортисти и други хора с по-специализирани потребности от следене на физическата си форма.

Както се очакваше, устройството от второ потомство ще резервира същия 49-милиметров форм-фактор като оригинала, само че въпреки всичко ще има някои обилни усъвършенствания. По-специално, Ultra 2 идва с нов извънредно ослепителен екран с бляскавост 3000 нита, с цел да се улесни четенето на екрана при всевъзможни условия на осветяване. При по-тъмни условия нощният режим на екрана ще се задейства автоматизирано с помощта на датчика за околна светлина.

Ultra 2 ще бъде измежду първите часовници, които ще получат новия чип S9 на Apple, който предлага и новата функционалност, наречена „ двойно допиране “ и усъвършенстваната функционалност на Siri. Както и при Series 9, „ Двойното допиране “ разрешава на потребителите да дават отговор на повиквания, да отсрочват аларми и да извършват други задания посредством бързо прилепяне на палеца и показалеца дружно.

Както и при истинския Ultra, устройството от второ потомство може да се похвали с по-дълъг живот на батерията от по-малкия си другар Series 9. Според Apple, Watch Ultra 2 ще издържи 36 часа с едно зареждане на батерията, само че може да издържи до 72 часа в режим на ниска консумация на сила. Това е леко усъвършенстване спрямо миналогодишния модел, който можеше да издържи 60 часа в режим на ниска мощ и 36 часа с едно зареждане.

Когато Watch Ultra беше пуснат на пазара предходната година, една от отличителните му характерности беше способността му за следене на дълбочината, предопределена за водолази при гмуркане и други подводни действия. Сега вграденото приложение за дълбочина е усъвършенствано, с цел да резервира автоматизирано минали гмуркания, тъй че да можете да проследявате историята на дълбочината непосредствено от часовника.

Watch Ultra 2 ще получи същите софтуерни усъвършенствания като Series 9, с помощта на watchOS 10. Сред подобренията са нови функционалности за следене на велосипедни тренировки, както и нови уиджети и актуализирано приложение за компас.

Apple означи, че е минала към 99% рециклирани материали в Watch Ultra 2, което е част от по-широкия й блян да понижи въздействието на продуктите си върху околната среда (компанията твърди, че Watch Ultra 2 е „ въглеродно безпристрастен “, когато е комбиниран с новата лента Alpine loop на компанията).

Apple Watch Ultra 2 към този момент е разполагаем за предварителна поръчка, a доставките стартират на 22 септември.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР