Служебният кабинет се провали и с управлението на коронакризата. Това

...
Служебният кабинет се провали и с управлението на коронакризата. Това
Коментари Харесай

ВМРО също зове за оставка на здравния министър

Служебният кабинет се провали и с ръководството на коронакризата. Това показват от Вътрешна македонска революционна организация в специфична позиция по отношение на новите ограничения, които изискват съществуването на. В нея дефинират ограниченията като обществен геноцид и желаят оставката на здравния министър Стойчо Кацаров .

" Седем месеца безпорядък и безучастие и за 48 часа лишават съществени конституционни права на българите. Настроиха всеки против всеки. Безсилие и отпадналост е! ", споделят от партията.

От Вътрешна македонска революционна организация акцентират, че не поддържат истеричното антиваксърство, горенето на маски и всевъзможни сходни други нервности и антихуманен популизъм, свързани с ковид, изрично се афишират срещу безпринципното налагане на ограничения от страна на служебното държавно управление.
 Нинова изиска оставката на Стойчо Кацаров Нинова изиска оставката на Стойчо Кацаров
Министър Кацаров не е в положение да се оправи с рецесията, която се задълбочава. Очакваме да подаде оставка. Това разгласи на страницата си...

Според тях с въвеждането на зеления документ на процедура за всички обществени действия, отвън домашното битуване на българите, държавното управление на Радев лимитира съществени човешки права, залегнали в глава втора на Конституцията на Република България. " И го прави безочливо и без никакъв опит даже да организира съответна имунизационна акция в страната. Седем месеца изтощение и съвсем нулева имунизация и като резултат – рекорден брой болни и умряли. И типично по болшевишки – ограничавания за към 80 % от българите ", аргументират се те.

От Вътрешна македонска революционна организация акцентират, че към този момент има жители, които се готвят да стачкуват против страната и против заведения, които им желаят документ. На собствен ред пък заведенията се канят да стачкуват против страната.

" Лекари стачкуват против новите ограничения, тъй като считат, че няма да се съблюдават. Неваксинирани се питат за какво са дискриминирани за сметка на имунизираните. А преболедувалите все по този начин не са изцяло обхванати в облекченията. Всички се питаме за какво администрацията, да вземем за пример, остава отвън ограниченията. Честито! Настроихте всеки против всеки! ", споделят от Вътрешна македонска революционна организация.

Воеводите дефинират всичко това като " чист неуспех " и припомнят, че имунизираните са единствено 20 %. " Държавата ври и кипи от антиваксърски течения, които настояват, че неведоми сили желаят да ни чипират, а вие въвеждате зелен документ действително за цялата гама от обществени действия на българина без даже да сте си създали труда, сред „ изчегъртванията “ в страната, да извършите най-малко някаква работеща имунизационна акция. И като край вършиме имунизацията наложителна, с цел да живеят обществено едвам 20% от хората в страната. Това е не просто неуспех. Това е обществен геноцид! ", заключват от Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР