Слуховете за напускане на Неймар отново се появиха, като според

...
Слуховете за напускане на Неймар отново се появиха, като според
Коментари Харесай

Ривалдо: Манчестър Сити е перфектният отбор за Неймар

Слуховете за овакантяване на Неймар още веднъж се появиха, като съгласно разнообразни информации, Лионел Меси може и да подпише нов контракт, с цел да остане на " Парк де Пренс ". Бразилската легенда Ривалдо допусна, че преместването от френския шампион наистина може да бъде преференциално за 30-годишния футболист.

" Честно казано, не виждам това да се случи през този трансферен прозорец. Но това може да се промени в края на сезона, защото ПСЖ ще има шанса да го продаде, с цел да компенсира инвестицията си и това може да отвори вратите на Висшата лига за Неймар.

Вярвам, че Манчестър Сити би бил идеалният клуб за него, тъй като ще му даде по-голям късмет за триумф. Ще играе в доста атакуващ тим, който играе страховит футбол под управлението на Пеп Гуардиола ", показа Ривалдо.

Тъй като Лионел Меси наподобява съвсем подготвен да подпише нов контракт и Килиан Мбапе може да изиска пренасяне когато и да е, трансфер на Неймар не е неосъществим. На неговата възраст това лято може да е последният късмет за бразилеца да се възползва от нов трансфер в огромен клуб.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР