Случвало ли ви се е, уж да си легнете навреме

...
Случвало ли ви се е, уж да си легнете навреме
Коментари Харесай

Храните, които възвръщат свежия ни вид

Случвало ли ви се е, сякаш да си легнете в точния момент и в добра форма, а на другата заран да се разсъните изтощени и подпухнали. В такива случаи не ви се желае да се показвате на открито, само че работата и срещите ви са неотложни. Какво бихте могли да извършите, с цел да добиете бързо пресен тип? Редакторите на AdMe.ru са подбрали лист от няколко поезни храни, които бързо ще решат този проблем, предава Мениджър Нюз.

Нека ги забележим.

1. Ябълки От 2 до 4 ябълки дневно биха се справили с казуса отичане и отоци. Освен това те усъвършенстват храносмилането, понижения вкус и ни пазят от разнообразни болести. Могат да се хапват сурови или запечени. Ако изяждме по една ябълка на гладно всеки ден, това ще ни помогне да се отървем и от непотребните килограми.

2. Магданозът се отличава измежду другите зеленини освен по къдравата си " коса ", само че и с отличните си диуретични свойства. Салата от магданоз за закуска дейно отстранява подпухналостта. Той не губи потребните си свойства даже в случай че е замразен или изсушен. Съдържа малко калории и доста протеини, което е от значително значение в диетите.

3. Малини, ягоди, череши дейно отделят непотребната течност от организма, заради високото си наличие на калий и магнезий.

4. Елда Може да не е най-вкусното ядене, само че порция безсолна купа елда за вечеря ще ни даде нов образ на сутринта. Струва си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР