Случай на отвличане от извънземни в летния лагер Бъф Ледж

...
Случай на отвличане от извънземни в летния лагер Бъф Ледж
Коментари Харесай

Случай на отвличане от извънземни в летния лагер Бъф Ледж

Случай на похищение от извънземни в летния лагер Бъф Ледж …През 1969 година, НЛО отвлича двама души от летния лагер за девойки Бъф Ледж (Buff Ledge) във Върмонт. И двамата не помнят нищо за случилото се с тях (HiddenTruth.site).Но, след няколко години се подлагат на регресивна внушаемост, която демонстрира действителната картина на случилото се.През 60-те години на предишния век, на брега на езерото Шамплейн (Lake Champlain) в американския щат Върмонт се намира детски летен лагер за девойки, наименуван Бъф Ледж.По време на своя подем е известна дестинация, която притегля доста деца и младежи. Те ходели там, с цел да се забавляват навън с туризъм, лов на риба, разходка с лодка, водни ски и конна езда.На 7 август 1969 година, двама ръководители на лагера, 16-годишно момче на име Майкъл Лап и 19-годишната инструкторка по водни ски Джанет Корнел, се радват на тишината и пристанището с лодки, наблюдавайки по какъв начин слънцето потъва зад хоризонта.
Току-що били завели лагеруващите на на съревнование в прилежащ лагер и на плажа нямало никой различен.В здрача, те виждат доста ярка звезда в небето и вземат решение, че това е Венера. Тази “звезда ” стояла неподвижно. Била с идеално кръгла форма и светела доста блестящо. Изведнъж почнала да се движи, да се доближава и от „ кръг “ се трансформирала в диск.

 21910809 600x346 - Случай на похищение от извънземни в летния лагер Бъф Ледж
Майкъл съумя да извика: “Уау! Венера пада! “, преди да разбере, че това очевидно не е Венера, и че обектът лети право към тях. Когато „ летящата паница “ се доближила, от нея се отделили три по-малки светлини, след което „ чинията “ отлетяла с огромна скорост.Светлините почнали да летят в небето правейки зигзаг придвижвания и цикли, внезапно спирали, последвали внезапни завои и отвесни изкачвания.Майкъл и Джанет с учудване гледали това ненадейно вечерно „ шоу “, само че изненадата им бързо се трансформирала в боязън, когато светлините почнали целеустремено да се доближават към тях.След като се спуснали доста ниско, трита светещи обекта образували триъгълник. Изведнъж, два от тях отлетели със мощен изострен тон, като „ хиляди камертони “. Останалият обект летял още малко над хората и по-късно се потопил във водата на езерото.Няколко минути по-късно, той отлетял назад и почнал да лети тъкмо пред уплашените Майкъл и Джанет.

 2 1 600x438 - Случай на похищение от извънземни в летния лагер Бъф Ледж
От него се „ изстрелял “ доста ослепителен лъч светлина, който „ измил “ телата им съвсем като течност и основал чудноват рентгенов резултат, тъй като Майкъл и Джанет виждали костите в ръцете си. Те блестели в тази светлина. След това лъчът внезапно изгаснал.Следващото нещо, което Майкъл и Джанет си спомнят е по какъв начин се разсънват на кея, само че към този момент било изцяло мрачно, т.е., минали са най-малко няколко часа. „ Светлината “ към момента била във въздуха, само че в този момент доста високо и се отдалечавала от тях, като движеща се звезда.В началото, Джанет била в положение, сходно на транс. Когато пристигнала в схващане, дружно с Майкъл се върнали в лагера. Там те разкрили, че лагеруващите към този момент са се върнали. Двамата решили да не споделят на никой за претърпяното.До самия завършек на лагерната промяна, те не обсъждали повече този случай, а по-късно отпътували по домовете си. През идващите години обаче, Майкъл стартира да се изтезава от ужасни кошмари. На сутринта не помни детайлности от тях, всякога се разсънва с възприятие на смут, в студена пот и с разтуптяно сърце.Четете още: Отвличането на Карлос Меркадо и извънземната база в Пуерто РикоВ един миг, той съумява да си спомни нещо, само че това са единствено фрагментарни изображения, на които проблясват странни лица на непознати същества. Майкъл страда още няколко години, когато чува за НЛО и отвлечени хора.Той свързва своя случая с това и се обръща за помощ към уфолога Уолтър Уеб.Уеб убеждава Майкъл да се подложи на регресивни сесии с внушаемост. След няколко сеанса, Майкъл си спомня, че на брега на езерото ослепителен лъч светлина подвига него и Джанет във въздуха и ги притегля в НЛО-то. НЛО се издига доста високо над Земята, в съвсем атмосферно пространство.

 3 1 600x397 - Случай на похищение от извънземни в летния лагер Бъф Ледж
През прозореца Майкъл вижда големия транспортен съд “майка ” в орбита, към който лети тяхното НЛО. Тогава Майкъл вижда Джанет. Те лежали на маси, заобиколени от странни същества.Мъжът споделя: “Всички приличаха на деца. Имаха огромни очи, уста без устни, тънка шия, без уши и единствено две дребни дупки вместо нос. Имаха зеленикава кожа, а на ръцете им имаше единствено три пръста, които ловко направляваха някакви принадлежности, които приличаха на медицински. ”Легнал на прилежащата маса, Майкъл вижда по какъв начин тези същества драскат кожата на Джанет, дърпат я за косата, щипят я, сипват нещо в очите й, взимат й кръв. През цялото това време, извънземните изпращат телепатични сигнали, че няма да им навредят.

 4 1 600x291 - Случай на похищение от извънземни в летния лагер Бъф Ледж
След диалог с Майкъл, Уеб взема решение да откри Джанет. Убеждава я да се подложи на регресивни сесии с внушаемост. Джанет се съгласява, макар че, за разлика от Майкъл, тя не е измъчвана от кошмари. По време на хипнозата тя си спомня детайлности, които са съвсем същите като описаните от Майкъл.Уеб подхваща пътешестване до Бъф Ледж и там интервюира локални хора, които са били в или към лагера по това време. Оказва се, че вечерта на 7 август 1969 година, сега, когато Майкъл и Джанет са отвлечени от НЛО, тези хора виждат ярки летящи светлини над езерото.Уфологът разпитва и хора, които са почивали в лагера през сезона. Той открива, че някои от тях също са претърпели нещо сходно на това, което се е случило с Майкъл и Джанет, т.е., и те са били отвлечени.Всичко това убеждава Уеб, че Майкъл и Джанет не са си измислили историята.Инцидентът в Бъф Ледж е разказан в книга на Уолтър Уеб. И макар, че книгата му не е препечатвана дълго време, доста американски уфолози към момента я разискват.И все по-често те се чудят, какъв брой ли хора в действителност са отвличани от такива летни лагери всяка година. Обикновено, те се намират надалеч от огромните градове и затова, възможностите всичко това да остане неусетно е доста огромен.Освен това, страха от насмешки, обвинявания в измислици и скептични нападки, също играе роля тези случаи да останат „ невидими “ …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР