Словашкият блогър Йозеф Кметьо е записал сърцераздирателно видеообръщение шест часа

...
Словашкият блогър Йозеф Кметьо е записал сърцераздирателно видеообръщение шест часа
Коментари Харесай

Блогър публикува сърцераздирателно ВИДЕО, преди да умре от коронавирус

Словашкият блогър Йозеф Кметьо е записал сърцераздирателно видеообръщение шест часа преди гибелта си от COVID-19. В него той приканва да не се има вяра на хората, които считат, че коронавирусът не съществува.

На фрагментите мъжът се задъхва и приказва с тъга, само че се пробва да съобщи главната концепция - човек не би трябвало да се поддава на нелепи тайни теории и да рискува личния си живот.

Кметьо приканва в никакъв случай да не се попада под въздействието на хора, които не имат вяра в ковид или смятат инфекцията за лек грип. Блогърът отбелязва, че той е „ жив образец “ за действието на ковид. Кметьо споделя във видеото, че кола за спешна помощ би трябвало да го откара в болничното заведение, защото дишането му се е влошило доста, както и положението му като цяло.

"Знаете ли кое е най-лошото? Най-лошото е, че жертви са почтени хора. Не знам какво ще се случи с мен, само че желаех да ви опиша за това. Не се влияйте, грижете се за себе си! Обезателно носете маски! А тези хора просто ги игнорирайте. Ако не желаят да носят маски, да си дезинфекцират ръцете, дано не го вършат, а вие носете маски и всичко останало. Виждате по какъв начин може да приключи това “, споделя Кметьо във видео, оповестено във Фейсбук.

Мъжът моли да му се пожелае шанс в битката с рисковата болест и повече сили. Шест часа след прочувственото си видеообръщение Кметьо е умрял в болница. Той е бил единствено на 47 години.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР