Следвайте Гласове в .Палестински представители, семейството на Абу Акле и

...
Следвайте Гласове в .Палестински представители, семейството на Абу Акле и
Коментари Харесай

Израел нарече сериозна грешка разследването на САЩ за убийството на журналистката Ширин Абу Акле

Следвайте " Гласове " в.
Палестински представители, фамилията на Абу Акле и телевизия " Ал Джазира " упрекват Израел в съзнателно ликвидиране на 51-годишната журналистка, която е и американска гражданка и е носила каска и бронирана жилетка с надпис " преса ", когато е била смъртоносно простреляна, оповестява Българска телеграфна агенция.

Израел удостовери през вчерашния ден, че американското министерство на правораздаването е почнало следствие на убийството на палестинската журналистка от телевизия " Ал Джазира " Ширин Абу Акле, само че осъди следствието, наричайки го " сериозна неточност " и се закани да не му спомага, съобщи Асошиейтед прес.
Израелският министър на защитата в оставка Бени Ганц написа в Туитър, че Израел е декларирал ясно на Съединени американски щати, че " няма да спомага на никакво външно следствие ".
" Няма да позволим интервенция във вътрешните работи на Израел ", добави министърът.

Местни медии оповестиха, че ФБР е почнало следствие на убийството на палестинската журналистка, която получи смъртоносна огнестрелна рана, до момента в който отразяваше израелска интервенция в град Дженин на окупирания Западен бряг през май.
Палестински представители, фамилията на Абу Акле и телевизия " Ал Джазира " упрекват Израел в съзнателно ликвидиране на 51-годишната журналистка, която е и американска гражданка и е носила каска и бронирана жилетка с надпис " преса ", когато е била смъртоносно простреляна.
Израел призна, че журналистката евентуално е била улучена от патрони, изстреляни от израелските сили за сигурност, само че изрично отхвърля тя да е убита съзнателно.
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
15 Ное 20223515 Ное 202216115 Ное 20229114 Ное 2022113814 Ное 202267414 Ное 2022198КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022156619 Окт 202279114 Ное 202260824 Sep 20222687
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР