Следващият етап от турнето Eras Tour на Тейлър Суифт е

...
Следващият етап от турнето Eras Tour на Тейлър Суифт е
Коментари Харесай

Турнето на Тейлър Суифт пристига, за да разтърси Европа

Следващият стадий от турнето Eras Tour на Тейлър Суифт е в Европа.

След като раздруса четири континента, турнето Eras Tour на Тейлър Суифт най-сетне довежда една от най-големите икони на поп културата на века в Европа, започвайки с четиридневна обиколка в Париж.

Певица е счупила съвсем всички върхове в музиката и шестото ѝ турне не прави изключение.

Започналото през март 2023 година турне Eras Tour към този момент е първото, за което са продадени билети за над 1 милиарда $ и се чака да надвиши двойно тази сума до приключването му във Ванкувър през декември тази година.

 Добави изложение

Swifties в Париж са изключително разчувствани да чуят песните от новия ѝ албум " The Tortured Poets Society ", които се извършват за първи път.

Много критици осмиват албума с 31 песни като раздут и несъвършен - " рядка неверна стъпка " по думите на английското музикално списание NME.

Подобно осквернение кара преданите ѝ почитатели да се изчервят - списание Paste е имало потребност да резервира анонимността на унищожителната си критика, знаейки прекомерно добре по какъв начин ще реагират почитателите ѝ.

Но няколко неприятни рецензии надали ще доведат до грубо лято за Суифт - албумът се продаде в 1,4 милиона копия още на първия ден и счупи всички върхове за стрийминг, достигайки милиард стрийминга в Spotify в границите на пет дни.

 Добави изложение
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР