Следващата седмица управляващата коалиция ще внесе законови мерки, с които

...
Следващата седмица управляващата коалиция ще внесе законови мерки, с които
Коментари Харесай

Гуцанов: Управляващата коалиция внася законови мерки, за да обложи свръхпечалбата на производителите и търговците на ток

Следващата седмица ръководещата коалиция ще внесе законови ограничения, с които да се таксува свръхпечалбата на производителите и търговците на електрическа сила, разяснява депутатът от Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов в Народното събрание. По думите му по този начин ще се финансират антикризисни ограничения за справяне с инфлацията, които по-рано през днешния ден държавното управление разгласи.

Управляващите чакат, че като обложат свръхпечалбите от търговия и произвеждане на ток, с парите, които ще бъдат импортирани в страната, ще се обезпечи ток на налична цена за битовите консуматори.

" Много би трябвало да се внимава какво е допустимо и какво не е допустимо да се направи в актуализацията на бюджета ", акцентира Гуцанов.

Социалистът похвали кабинета за решението да има 0% Данък добавена стойност върху хляба и хлебните произведения. Адмирации получи и министърът на обществената политика Георги Гьоков, който е от Българска социалистическа партия, че при него пенсиите са се усили неведнъж за разлика от предходните държавни управления, които не са съумели да създадат това много дълго време.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР