След загубата от Септември с 1:2 треньорът на Черно море

...
След загубата от Септември с 1:2 треньорът на Черно море
Коментари Харесай

Луканов след загубата: Шефовете на Черно море решават дали да продължа, Сукуна си тръгва

След загубата от Септември с 1:2 треньорът на Черно море Емануел Луканов не бе удовлетворен от представянето на тима като цяло и най-много от головата отпадналост и неналичието на точки.

Той удостовери също пред Диема Спорт, че нападателят Амаду Сукуна е вторият футболист след вратаря Евгени Боровик, който си потегля от „ Тича ”, написа gong.bg.

 „ За следващ мач позволяваме неточност и тя е съдбовна. Контролирахме мача до 35-ата мача. Имахме обстановки, само че не можем да вкараме гол. После неразбирателство сред отбраната и нашия вратар и - гол. Променихме нещата през второто полувреме. Изравнихме, само че след нова неточност ни вкараха втори гол. После към този момент имаше дисбаланс. ” „ Има и психически миг, и физическа отмалялост. Като се натрупат нещата, това оказва въздействие. След 60-ата минута настава отмалялост. От два месеца сме 11-12 индивида. Но вкарваме ли си ситуациите даже на половина, отново ще печелим. За страдание главното във футбола е гола. Отдалечихме се от първата шестица с тези загуби и на „ Тича ” в това число. Черно море заслужава доста повече, само че се броят головете и точките и по тази причина сме отвън шестицата. ” „ Годината не бих споделил, че е добра за Черно море. Класирането не е за Черно море, задачите ни бяха други. Не бих споделил, че е отрицателна, само че не е положителна. Средна... ” „ Аз имам контракт до лятото на 2018 година. Решение на управлението е дали нещата ще се случат след Нова година. Аз персонално не съм удовлетворен. Имаме образ, имаме игра, само че ни липсват резултатите. Мисля, че доста повече заслужавахме. ” „ Още не е ясно къде ще водим подготовката. Ще има различен вратар на мястото на Боровик и други момчета, само че още няма нищо публично. Сукуна също няма да продължи с тима. Той знае, не съм удовлетворен от него. Доста изпуснати положения като за нападател. Има си и някаква логичност, тъй като не направи подготовка, само че не можа да се включи и в нашия колектив ”, приключи Луканов.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР