След вчерашното изказване на Путин, че е готов да вдигне

...
След вчерашното изказване на Путин, че е готов да вдигне
Коментари Харесай

Петков: Скрито-покрито от българските граждани няма

След вчерашното изявление на Путин, че е подготвен да вдигне нуклеарното си оръжие, въпреки че не желая да допускам, че има подобен риск, а че са единствено заплашванията,н о ние не можем да останем безучастни. Затова проверихме с какви таблетки разполага страната и установихме, че са с изминал период на валидност.  Затова през днешния ден Министерски съвет взе решение да се снабдим с всички тези таблетки, с цел да може да сме подготвени, без значение какво ще се случи.

Това разяснява министър председателят Кирил Петков. 

Оказа се, че и сигналната система няма задоволителна опция д а работи, тъй че и това ще оправим. Не желая да въвеждам суматоха, нямам доверие, че това ще се случи,но ние би трябвало да сме подготвени, да имаме сигнална уребда и всички таблетки, уточни той. 

Скрито - покрито няма да има, няма да се случват неща, които българското население не знае. Ние няма да изпращаме никакви оръжия. Имаме помощи за Украйна - облекла, одеала и нищо повече. Оръжията са въпрос на европесйко решение, което ние по-късно ще обсъдим на Министерски съвет, уточни той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР