Новоизлюпената конституционна съдия Десислава Атанасова го удари на сладък живот

...
Новоизлюпената конституционна съдия Десислава Атанасова го удари на сладък живот
Коментари Харесай

Десислава Атанасова с нова визия и гадже - могъщ политик

Новоизлюпената конституционна арбитър Десислава Атанасова го удари на сладостен живот и разгласява в инстаграма си фотография с чисто нова визия.

Бившата шефка в ГЕРБ е захвърлила очилата и скучноватата чиновническа битност, заменяйки я с леконравен имидж, написа ПИК.

Чуди се единствено какви филъри да си тури, очевидно се скъсва се от бачкане в съда, иронизират я нейни сътрудници от Народното събрание.

Новата конституционна съдийка Десислава Атанасова към този момент е измежду най-богатите българки, с една от най-високите държавни заплати.

Тя и до момента демонстрираше изключително висок стандарт, само че луксът към този момент й е обезпечен доживотно.

Всеки един от 12-те конституционни съдии в България получава двойно по-голяма от депутатската заплата, която към днешна дата е 6760 лв.. Така, откакто встъпи в служба в Конституционен съд, в идващите 9 години Атанасова ще получава месечно заплащане от 13 520 лв.. Това обаче не е финалната сума. Към нея ще бъдат включени и полагащите ѝ се добавки за трудов стаж. Така в джоба ѝ всеки месец ще влизат към 15 000 лв., пресмятат от Национален осигурителен институт.

Проста сметка демонстрира, че за година Атанасова ще получава по 180 хиляди лв. от хонорари. За 9 години сумата набъбва до 1,6 млн. лв.. Вероятно обаче тя ще бъде още по-висока, защото депутатската заплата непрестанно пораства, а правопропорционално с нея се покачва и тази на съдиите в Конституционен съд.

Тлъстото възнаграждение обаче напълно не е единствената привилегия, на която ще се радва Атанасова, до момента в който заема длъжността си на парламентарен арбитър. Тя ще има персонален първокласен длъжностен автомобил с водач и безлимитно гориво. 

Според упоритата световна мълва разведената Атанасова, с изключение на с нова работа, се е сдобила и с ново гадже. Иде тирада за почитан политик, който е и в основата на непредвиденото й предопределение в Конституционния съд. В предишното Десислава Атанасова е изживявала няколко романа с известни мъже, измежду които и актуалният длъжностен министър председател Димитър Главчев. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР