След вчерашната смяна на ръководните кадри на bTV, днес най-новата

...
След вчерашната смяна на ръководните кадри на bTV, днес най-новата
Коментари Харесай

Гаф!Не пуснаха новата водеща в bTV новините

След вчерашната промяна на управителните фрагменти на bTV, през днешния ден най-новата водеща Марина Цекова не се появи в ефир. Въпреки че и уеб сайтът на първата частна телевизия, и известие до всички медии твърдеше, че фрагментът на Нова става водеща на новините в 17.00 от днес-вторник, това не се случи. Обяснение какво се е случило не бе обещано, а в студиото се появи Лили Боянова, която води и през вчерашния ден.



По принцип тя чете протичащото по света и у нас в 17ч, след това в 19ч. е в тандем с Иван Георгиев, а той остава до 23.30 за късната емисия. Редът щеше да наруши Марина, която от през вчерашния ден публично е част от bTV. Идването й от Нова е в съгласие с най-големия началник на bTV-Мартин Швехлак, само че какви са проектите за нея на преди малко назначения шеф вести и настоящи излъчвания Антон Хекимян остават загадка.

Твърде е допустимо Цекова или дребното й дете просто да имат здравословни проблеми, само че несъмнено неналичието й поражда доста въпроси по какъв начин ще протече промяната на шефовете в първата частна телевизия у нас.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР