След това премиерът Борисов нападна президента Румен Радев, наричайки го

...
След това премиерът Борисов нападна президента Румен Радев, наричайки го
Коментари Харесай

Борисов за Радев: Този незрял фигурант, на който Шиши му реди кабинета

След това министър председателят Борисов атакува президента Румен Радев, наричайки го " фигурант " в ръцете на Делян Пеевски, който му реди кабинета. И попита за какво Христо Иванов си затваря очите и не стачкува против тази взаимозависимост.
Това се случи по време на брифинг след края на Коалиционния съвет, на който ръководещите оповестиха, че ще изкарат мандата си до дъно, само че ще създадат огромни промени в кабитета след превъзмогване на вота на съмнение, пожелан от Българска социалистическа партия.

Управляващите: След вота на съмнение ще решим за оставките, продължаваме до края на мандата (ВИДЕО)
" Трябва консолидация на нацията. Повярвайте ми ще падат държавни управления. Служебно държавно управление - парадокс. Тогава митингът ще се размени с наш митинг. Защото на този президент неузрял или по какъв начин го нарекоха, фигурант, на който Шиши ( бел.ред.- Делян Пеевски) му реди кабинета. Но нямаше митинг? Христо Иванов не излезе да каже , абе кой Шиши и по какъв начин да реди на Радев служебното държавно управление, а излезе и сочи моите министри, които са постигнали безпределно положителни резултати.Защо нямахме митинг по какъв начин ШИши подреди и зависимостта на Радев от Пеевски. Нямаше въпроси към него, най-малко аз не чух. Не си ли зададохте този въпрос? Върнете се обратно и вижте кабинетите! по какъв начин е бил формиран. Това не ви ли интересува, не е ли взаимозависимост? ", избухна министър председателят Борисов.
Ние се скарахме за доброволните отряди. Тогава ни подредиха до Движение за права и свободи, тъй като сме се прегърнали. Стана ясно, че би трябвало да си мерим приказките. Ще обмислим и ще създадем голям ремонт на кабинета. Но в този момент е най-важно по какъв начин ще излезем от идващата рецесия, акцентира той.
" Ако имаме политическа класа през днешния ден би трябвало да мислим какво ще вършим януари - февруари. В чий ръце ще гръмне рецесията, ще пострада народът, ще пострадат големи маси...Няма никакво значение да не би да  е наслаждение да си министър председател. Да не би да е някаква приятна работа. Кой от тези на площада е по-опитен и по-знаещ, по-можещ от нас? ", попита Борисов.
" Фигурантът да не излиза да ми дава оценка. Майка ми бе учителка и ме е учила да не давам отговор с обидни прилагателни. Но се видя мафията кой ръководи с есемеси и с кои лостове ", продължи Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР