След сравнително евтините смартфони iPhone SE и iPhone 6s, американският

...
След сравнително евтините смартфони iPhone SE и iPhone 6s, американският
Коментари Харесай

Reuters: Новите iPhone ще се сглобяват в Индия

След относително евтините смарт телефони iPhone SE и iPhone 6s, американският софтуерен колос има намерение да стартира производството и на най-скъпите си модели в Индия.

Според данните на Reuters, който цитира свои източници, за разлика от фабриката Wistron, индийският отдел на тайванската компания Foxconn ще бъде профилиран точно върху производството на флагмански айфони, в това число серията iPhone X.

Според тази информация, новите iPhone на Apple ще се сглобяват в завода на Foxconn в град Срипърамбудер . Американската корпорация има намерение да влага $365 милиона в разширението на завода, за увеличението на индустриалните мощности и за разкриването на 25 000 нови работни места.

Тази стъпка демонстрира, че Apple също желае да стъпи на индийския пазар, като в това време се разграничи от въздействието на комерсиалната война сред Съединени американски щати и Китай. Предприятията на Foxconn в Индия към този момент сглобяват смарт телефоните на Xiaomi и Apple очевидно също ще навлезе в този пазар. Индийският пазар към момента не е кондензиран със смарт телефони и наподобява доста прелъстителен за производителите на мобилни устройства.

Засега няма повече детайлности за договорката на Apple с Foxconn, а говорителката на Apple Труди Мюлер отхвърли да разяснява този въпрос.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР