След смъртта на Елизбет Втора всеки януари е белязан от

...
След смъртта на Елизбет Втора всеки януари е белязан от
Коментари Харесай

Има ли съперничество между крал Чарлз и принц Уилям

След гибелта на Елизбет Втора всеки януари е белязан от някакъв скандал за кралското семейство. През януари 2023 година излезе автобиографичната книга на принц Хари, изпълнена с " разкрития " за живота в кралския двор. Този януари пък стартира с неприятности за принц Андрю.
 Ще накаже ли крал Чарлз брат си принц Андрю поради връзките му с Джефри Епстейн
Ще накаже ли крал Чарлз брат си Андрю

Покрай новите сведения от делото против Джефри Епстейн

На фона на всичко това новината за " съревнование " сред крал Чарлз и принц Уилям не предвещава нищо положително. С тази разлика, че съгласно някогашен чиновник на Бъкингамския замък, представен от The Daily Beast, става дума за " продуктивно съревнование ".

" Сигурен съм, че ще има конфликт, тъй като Чарлз е алергичен към това някой да му споделя какво да прави, а Уилям не е прочут със своята деликатност. " Въпреки това престолонаследникът ще почете мнението на татко си, тъй като почита и йерархията на Короната.
 Снимка 640419

Служители на двореца споделят още, че бащата и синът имат радикално друг фасон на работа с подчинените си. " Уилям и Кейт ще ти дадат две седмици отпуск, в случай че татко ти почине. При Чарлз нещата граничат с работохолизъм. " Негови подчинени са се оплаквали, че даже нямат време да идат до тоалетната.
 Снимка 640849

Въпреки разликите обаче, крал Чарлз няма нищо срещу синът му да търси личния си път и жанр. Докато Уилям счита да съблюдава всички протоколи, свързани с почитането на мнението на неговия суверен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР