След смъртта на Анахид Тачева се заговори иключително много за

...
След смъртта на Анахид Тачева се заговори иключително много за
Коментари Харесай

Не е за вярване! Какво работи щерката на Анахид Тачева

След гибелта на Анахид Тачева се заприказва иключително доста за нейното завещание и кой ще го прахоса с лека тъка. 

Сега разбираме и от къде си вади парите нейната щерка Теодора Цонева. Ще ви изненада доста сферата, в която се изявява щерката на Коста Цонев. 
-->
Теодора е продавачка на облекла втора ръка, написа " Галерия ". След като смени няколко специалности, дипломираната актриса по този начин и не съумя да се осъществя като джаз певица, и се принуди да се хване на работа в магазин.

През пролетта тя продаде жилището си в столичния квартал „ Лозенец “, който купи преди години за 80 000 евро. Парите за него тя получи от наследствения апартамент на Коста Цонев на улица „ Славянска “, които й брои вдовицата на Митко Цонев – Мариана. Няколко години Теодора живя в него, само че напролет на тази година реши да се раздели с него.

Половината пари профука, а с останалата част си купи двустаен апартамент. Средствата обаче й стигнаха единствено за панелно жилище в пета част на столичния квартал „ Люлин “, където живеят много роми, и това принуди звездната наследница да го даде чартърен. А тя самата живее в различен апартамент дружно със сина си Дейвид.

Дейвид е плод от връзката й с 20-години по-възрастен от нея италианец, който година след раждането на детето изчезва. Щерката на Коста Цонев има и 18-годишна щерка Мария от американски барабанист, която отиде при татко си в Ню Йорк, където живее надалеч по-охолно. В продължение на 25 години Теодора се бе открила в Рим, само че откакто роди двете си деца и остана без работа, се прибра за непрекъснато в България.

След опита й за самоубийство от Ню Йорк дойде Анахид Тачева, с цел да внесе ред в живота на щерка си. Вероятно поради нея Теодора стартира да се лекува. Тя даде обещание на майка си, че повече няма да изпада в клопката на депресията, ще се грижи допустимо най-адекватно за сина си Дейвид и ще съблюдава прецизно предписанията на докторите. Докато гълташе успокоителните, тя стартира да си търси работа тогава.

Ходих и на изявление за щат в „ Кока-кола “, тъй като ми се стори, че съм подобаваща за длъжността – да контактувам с италиански контрагенти. Да, но не ми се обадиха “, показа преди време Теодора. Голямото й предпочитание беше да пее джаз в пиано питейни заведения, тъй като музиката е огромната й пристрастеност, нищо че е с тапия от НАТФИЗ. Тя се опитва преди четири години и в „ Гласът на България “, само че и там не съумя да стигне напред. Въпреки несполуките и тестванията в живота, Теодора не се предава и се бори сама, хващайки се и с нискоквалифицирана работа, единствено и единствено с цел да устоя сина си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР