След слуховете за развод с Борис Солтарийски, Аделина се върна

...
След слуховете за развод с Борис Солтарийски, Аделина се върна
Коментари Харесай

Аделина Солтарийска наду бюста, дразни Борко с разходки по котешката пътечка

След слуховете за бракоразвод с Борис Солтарийски, Аделина се върна към моделството по-красива от всеки път , разбра HotArena.


Красивата брачна половинка на артиста от " Ку-Ку Бенд " направи триумфално завръщане на стилния подиум на ревюто на Златка Райкова този месец. Аделина показва по-перфектна от всеки път визия и остави с отворена уста мъжете в публиката. Както постоянно, обаче, тя не се поддаде на лековерни флитрове, а избра компанията на останалите дами.

Впечатление на всички направи, че с изключение на тънка снага, госпожа Солтарийска разноски по котешката пътечка и много наедрял бюст . Красавицата в никакъв случай не е страдала от комплекси поради гърдите си, тъй като постоянно са били апетитни. Но откакто ги сподели по-щедро стана ясно, че чашката на сутиена й фрапантно се е нараснала . Аделина не желае да разяснява дали е легнала под ножа за ударна доза силикон в пазвата, само че и като че ли янма подозрение, че това се е случило.

Явно танцьорката е имала потребност не толкоз да надуе бюста си, колкото самочувствието. Въпреки че постоянно е събирала погледите и се е радвала на доста ухажори, сигурно са й повлияли слуховете за изневери на мъжа й. В последните месеци непрекъснато се мълчи, че с Борис са пред бракоразвод поради безкрайните му участия и задявки с красиви последователки , написа " България през днешния ден ".

Нагледни доказателства няма, само че фактът, че Аделина и щерка им Ема отпътуваха сами за Дубай , май приказва много. Въпреки хубостта си, госпожа Солтарийска се оказа много ревностна и едва ли би дала прошка кръшване от правия път на моногамията на мъжа си. А с цел да го накара да беснее какво май е на път да изпусне, тя е решила да се тунингова. Е, несъмнено ще псотигне задачата си, а и едва ли дълго ще остане сама!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР