74-годишен шофьор на Porsche, участвал във фатална катастрофа, за която

...
74-годишен шофьор на Porsche, участвал във фатална катастрофа, за която
Коментари Харесай

Шофьор на Porsche, убит, докато се „опитваше да завие в дупка на пътя“, почина от медицински епизод на волана, казват ченгета

74-годишен водач на Porsche, взел участие във съдбовна злополука, за която се счита, че е породена от дупки, умря от медицински епизод на колелото, сподели полицията.

Шофьорът е разгласен за мъртъв на място, откакто неговото Porsche 911 GT2 с ляв волан удари BMW покрай село Petworth в Съсекс на 29 април. Инцидентът е станал към 7.50 сутринта и включваше четири транспортни средства.

Парамедици, в това число тези във въздушна кола за спешна помощ, бяха извикани и оказаха помощ на мъжа на мястото. Въпреки напъните им, той умря, преди да бъде откаран в болница. Друг мъж, 65-годишен от Мидхърст, който е бил в друго транспортно средство, е откаран в болница за лекуване.

Полицията в Съсекс стартира следствие, само че след това завърши. Първоначално отчетите споделиха, че той може да е завил, с цел да избегне дупка и локалният съвет предприе дейности за запълване на дупките след злополуката. Стана ясно още, че общината е била предизвестена за дупки по пътя, където е станала злополуката. Докла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР