Първата британска жена сикхски депутат говори за това как някои

...
Първата британска жена сикхски депутат говори за това как някои
Коментари Харесай

Първата жена сикхски депутат казва, че трябва да се направи повече за справяне с „токсичната“ омраза в социалните медии

Първата английска жена сикхски народен представител приказва за това по какъв начин някои обществени медийни уеб сайтове са станали „ токсични “ и прикани софтуерните шефове да го създадат повече за справяне с бича на онлайн омразата.

Министърът на опазването на здравето в сянка Преет Каур Гил сподели, че депутатите са „ заплашвани, сплашвани и унизени “ не би трябвало да стават естествени. Лейбъристката депутатка също осъди митингите пред домовете на политиците, като сподели, че демокрацията би трябвало да включва спор.

Говорейки за опита си в обществените медии, когато се появи в шоуто на Mirror в YouTube „ Party Games “, тя сподели: „ Мисля, че някои платформи са станали доста по-токсични и не вършат задоволително, с цел да се оправят с омразата, изключително ориентиран към дамите.

„ Мисля, че това, което не би трябвало да възстановяваме, е, че е добре да бъдем заплашвани, сплашвани и унизени. Не мисля, че това е ужасно от позиция на демокрацията. Демокрациите са за разискване на въпроси. Може да не сте съгласни, само че има метод...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР