След силната обществена реакция покрай решението за създаването на частна

...
След силната обществена реакция покрай решението за създаването на частна
Коментари Харесай

След обществената реакция: Главчев разпореди решението за частната болница да бъде отменено

След мощната социална реакция около решението за основаването на частна детска болница в София служебният министър-председател Димитър Главчев разпореди решението да бъде анулирано. Новината бе обявената от държавната пресслужба.

" Днес министър-председателят Димитър Главчев разпореди да бъде анулирано признатото през вчерашния ден решение за основаване на " Многопрофилна болница за интензивно лекуване " Мама и Аз " в гр. София ", написа в позицията.

От държавната пресслужба декларират, че ще бъде потърсена отговорност на хората, които са внесли това решение за разглеждане от Министерския съвет. Освен това се споделя, че служебният здравен министър ще бъде освободен, в случай че предлагането за анулация на решението не бъде подадено през днешния ден. 

" Ще бъде потърсена отговорност от хората, внесли решението за разглеждане от Министерския съвет. Ако отчетът за анулация на решението не бъде подаден през днешния ден от министъра на опазването на здравето, министър председателят Главчев ще предложи на президента Румен Радев министърът на опазването на здравето Галя Кондева да бъде освободена от поста ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР