След седмици подгряване и обещания, италианската компания Aznom демонстрира - Palladium, в

...
След седмици подгряване и обещания,
италианската компания Aznom демонстрира
- Palladium, в
Коментари Харесай

Aznom Palladium: Първата хипер лимузина в света използва пикап за база

След седмици затопляне и обещания, италианската компания Aznom демонстрира - Palladium, в завършен вариант.

До представянето на автомобила, от Aznom акцентираха върху това по какъв начин Palladium ще предложи най-хубавото от двата свята- на ексклузивните лимузини и офроуд автомобилите, само че чак в този момент от компанията дават детайлности за това по какъв начин са го постигнали- посредством потреблението на платформа на пикап (RAM), върху която е развито ново купе с дължина от съвсем 6 метра и височина от съвсем 2 метра, с издължено пътническо поделение и багажник.

От Aznom разкриват детайлности и за двигателя на Palladium- той е 5.7-литров, V-образен, осемцилиндров, Biturbo, с максимална мощ от 710 конски сили и максимален въртящ миг от 950 Нм. В комбинация с осемстепенна автоматична предавателна кутия, автомобилът е в състояние да се форсира от 0 до 100 км/ч за 4.5 секунди и да развие оптималната скорост на придвижване от 210 км/ч.



В оборудването на Aznom Palladium са включени шест защитни въздушни възглавници, адаптивен круз надзор, система за подпомагане на спускането по надолнище, паркинг помощник, система за видео наблюдение към цялото превозно средство и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР