След седмица на драматични сблъсъци и първокласен тенис ето че

...
След седмица на драматични сблъсъци и първокласен тенис ето че
Коментари Харесай

Зверев преди финала с Алкарас: Надявам се да имам шанс, готов съм за битка

След седмица на трагични конфликти и първокачествен тенис не щеш ли е време за финалната борба в тазгодишното издание на Мастърса в Мадрид. През вчерашния ден Александър Зверев изигра най-силния си дуел от месеци, с цел да надделее над Стефанос Циципас и да си обезпечи място в конфликта за трофея, където ще се изправи против Карлос Алкарас. Германецът е повторен притежател на купата от Mutua Madrid Open, в това число и миналогодишен първенец, само че през днешния ден му следва съществено предизвикателство в лицето на 19-годишния представител на домакините, който в предходните си два мача сътвори същински героизъм, надигравайки поредно Рафаел Надал и Новак Джокович.

Световният №3 е наясно, че пред себе си ще има един от най-солидно играещите състезатели сега и ще му бъде извънредно мъчно да пречупи съпротивата на музи младеж, а ето и какво тъкмо показа Саша на конференцията си преди днешния край:

" Мисля, че от четвъртфиналния ми дуел играта ми се усъвършенства доста. Много съм благополучен да бъда финалист тук. Знам, че ми следва извънредно сложен мач през днешния ден, само че се надявам, че ще съумея да покажа най-хубавата си игра и че ще имам късмет.

През годините съм се представял чудесно в Мадрид, само че към този момент знам, че съм единствено наемател на този корт, в случай че мога по този начин да кажа. Алкарас ще бъде този, който ще господства тук през идващите 15 години и ще направи " Маноло Сантана " собствен по същия метод, по който Надал го направи през миналите 15 години. Все отново се надявам, че ще мога да му основа проблеми и ще съумея да печеля ", приключи вторият подложен.

Източник: UbiTennis

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР