След ревизия на Окръжна прокуратура - Пловдив на така наречените

...
След ревизия на Окръжна прокуратура - Пловдив на така наречените
Коментари Харесай

Разкриха убийство на млад мъж от 2003 година, намушкан в гърба заради момиче в Пловдив

След проверка на Окръжна прокуратура - Пловдив на по този начин наречените "студени досиета " е разкрито ликвидиране, осъществено през 2003 година в града. Това сподели заместник-окръжният прокурор на Пловдив Галина Андреева. Тя напомни, че след спор за момиче, посредством удар с нож в гърба, тогава е бил погубен 26-годишният Божидар Моллов.

Извършени са спомагателни издирвателни мероприятия и съдебно-медицински експертизи, които са насочили проверяващите към три лица, две от които малолетни все още, сподели още Андреева. Установено е още, че гибелта е настъпила по изключително непосилен за убития метод, което по думите й разрешава производството да се води по по-тежка подготовка.

След потреблението и на полиграф е открито, че причинителят на убийството е Никола Камберов, който тогава е бил на 16 години. Той е арестуван за 72 часа, като на следващия ден прокуратурата ще изиска от съда да му бъде наложена мярка за неотклонение "задържане под стража ", добави прокурор Андреева, представена от Българска телеграфна агенция.

По време на разпита Камберов е признал всичко, посочил е и точното място на закононарушението, както и мястото в река Марица, където е хвърлил ножа. Ако бъде приет за отговорен, той може да бъде наказан на затвор от 3 до 12 години, защото към оня миг е бил малолетен, добави прокурорът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР