След редица сътресения в личния живот и месеци на лечение,

...
След редица сътресения в личния живот и месеци на лечение,
Коментари Харесай

Триумфът на Езра Милър на премиерата на Светкавицата

След редица разтърсвания в персоналния живот и месеци на лекуване, Езра Милър триумфално се появи на премиерата на кино лентата " Светкавицата ", която се състоя в понеделник, 12 юни.
 Eзра Милър, обвиняванията от съда и решението на артиста да се признае за отговорен
Този път Езра Милър си призна

Какво накара артиста да промени решението си

Актьорът наподобява спокоен и убеден, до момента в който се театралничи пред камерите на огромното събитие, макар поредицата от конфликти със закона и стряскащите обвинявания в нападателно държание и обири през миналата година. Това е и повода напоследък той преобладаващо да е отвън полезрението на обществеността.

Езра, прочут със своята небинарност и нежеланието си да бъде определян като мъж или жена, бе арестуван два пъти сред март и април 2022 година Първият случай беше след физическа разпра, а вторият - за хипотетично принуждение към жена.

Ezra Miller takes the carpet for premiere in Los Angeles
— Deadline Hollywood (@DEADLINE)
Драмата на се разрасна, когато беше арестуван за следващ път през август 2022 година поради кражба с щурм. Обвинението в този случай бе, че е откраднал няколко бутилки с алкохол от частен дом. Вероятно и това деяние на артиста е било резултат или от неговата ексцетричност, или от психическата му неустойчивост. Неведнъж той е се е подлагал на лекуване, касаещо психическото му здраве.
анкета
Ще се отразят ли свадите с Езра Милър на " Светкавицата "?
Да, артистът сгафи доста съществено Не мога да преценява Не, не виждам нищо общо Стига да не нападне още веднъж някой, не
Да, артистът сгафи доста съществено

Не мога да преценява

Не, не виждам нищо общо

Стига да не нападне още веднъж някой, не

През януари 2023 година Езра се призна за отговорен по част от обвиняванията и показа обществено, че осъзнава, че има известни душевен проблеми, напомня Hollywood Life.
 CinemaCon 2023 - нов филмов откъс на
" Светкавицата " ще рестартира вселената на DC

Това ли ще е най-хубавият супергероиски филм

И все пак, геният на Езра Милър е безспорен. И от Warner Bros не се отхвърлят от него. Режисьорът на " Светкавицата " Анди Мушети изрази поддръжката си към артиста през април 2023 година, единствено няколко седмици преди премиерата на кино лентата.

" Езра към този момент е добре ", сподели той на конференция пред Entertainment Weekly. " Той прави всичко допустимо за възобновяване си. Неотдавна разговаряхме персонално и показа, че е доста предан на това да се усъвършенства. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР